Niestety autor nie zawarł informacji, że jeden ze słuchaczy Magla właśnie taka propozycję zgłosił. Chwała temu słuchaczowi.
Za dużo polityki w tej "uczelni"-zmienia się czasy, będą zmieniać patrona.
Nazywanie nowej uczelni imieniem polityka, który jeszcze pięć lat temu był kumplem Antoniego, który z kolei go forsuje jest nieporozumieniem. Pora to całe towarzystwo przegonić na cztery wiatry. Niech wysadzają w powietrze parówki lub szukają agentów. Byle dalej od Nas. Najlepiej byłoby im na kraterze Kępiński!
A ja proponuję jako patrona tej uczelni Jurka Owsiaka. W Piotrkowie jest już rondo jego Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, to teraz przydałoby się, aby do kompletu dodać jej twórcę - biznesmena. Jestem pewna w 100% że postępowi studenci tej uczelni poprą moją propozycję.
Oczywiście, tak byłoby lepiej. Ale pisowcy nie popuszczą, oni są bardzo zawzięci i cierpią na "nazwomanię".
A co ma do tego Macierewicz bo co ma biuro poselskie i on ma prawo decydować co i jak ma się na zywać.. ale Piotrków to w końcu miasto... PiS-U i starych chłopów latających po ulicach z rózańcem
A może Marszałka Sejmu Czteroletniego (Wielkiego) Stanisława Małachowskiego - współtwórcy Konstytucji 3 Maja, który kształcił się w Piotrkowie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!