metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cynik ~cynik (Gość)17.07.2024 13:53

No cóż. Studentów "pierwszego wieku" trzeba szukać z przysłowiową świeczką . Statystyki dla miasta Piotrkowa jakże Trybunalskiego są powiedzmy nie najlepsze. Młodzieży nie ma za wiele ,ale emerytów przyrasta. Czymś i kimś ci wykładowcy ze Słowackiego muszą się zająć. A więc powodzenia życzę...pogłębienia wiedzy na polskiej emeryturze. A potem ...no cóż możliwości jest "wiele" ...a cel ostateczny...

81

kancelista ~kancelista (Gość)17.07.2024 22:32

Marnowanie forsy na bezproduktywne zabawy. To jaki będzie temat wykładu inauguracyjnego w październiku? Zbieranie grzybów blaszkowatych?

36

Auror ~Auror (Gość)18.07.2024 06:41

Zawsze jakąś babcie albo dziadka można na tej AP poznać;), smutna prawda ...

40

Babcia ~Babcia (Gość)18.07.2024 07:34

Przykro czytać te pogardliwe względem starszych ludzi komentarze.
Przynależność do Uniwersytetu Trzeciego wieku to nie tyle " chęć znalezienia babci lub dziadka" co głód wiedzy, którego w młodości z różnych względów nie można było zaspokoić.

31

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)18.07.2024 21:42

Ja tam ukończyłam uniwersytet pierwszego wieku mając 62 lata i to z wynikiem dobrym,ale bardzo żałuję, że nie dokonałam tego wcześniej. Żałuję dlatego, że tyle lat straciłam od młodości że które mogłam przeżyć zupełnie inaczej, pracując w wyuczonym zawodzie z prawdziwego powołania, no i nie mówiąc już o wspaniałej atmosferze nauki wśród studentek i studentów. Więc studiujcie dziewczyny i chłopaki zaraz po szkołach średnich, nie odwlekajcie na później, bo szkoda zmarnowanego czasu na inne zajęcia.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat