Tak krytykowaliście PIS, że upolitycznił uczelnię..a Wy co robicie??? Towarzystwo wzajemnej adoracji..wstydu nie macie
Ja wybieram teb na sklepową albo na ekonomistkę będę się uczyć, a nie na Akademi Piotrkowskiej, obsługę wózka widłowego miałabym studiować!
Zakochałem się w muzyce Macieja Milewskiego, grają to w Radiu Piotrków? Jeżeli nie .. to źle.
dlaczego nikt nie nosi sukni jak ja: archive.is/fPVyl [przecież w dawnych czasach długa suknia z długimi rękawami była wspólna dla obu płci]
Studenci mają klawe życie, akademiki za złotówkę, dofinansowanie do wynajmu 600zł. Długo by wymieniać jak im się poprawiło pod nowymi rządami.
Akademia Piotrkowska zamiast Uniwersytetu,Gratulacje za podniesienie prestiżu tej"uczelni".
A Grabarczyk to tam na akademię trzeciego wieku, czy w jakim celu? Polityka, polityka, polityka...Jeszcze gorzej niz za poprzedników. A miało byc tak pięknie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!