metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
AHE ~AHE (Gość)21.07.2009 13:58

Informacja rzecznika prasowego Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego udzielona Samorządowi Studentów AHE w Łodzi
Wszczęcie procedury w sprawie cofnięcia pozwolenia na utworzenie Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi nie oznacza likwidacji Uczelni. Jeśli władze AHE dostosują się do zaleceń Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego - Akademia będzie mogła pracować i rozwijać się nadal. Chcemy zdyscyplinować władze Uczelni i przywrócić porządek prawny. Uczelnie muszą spełniać pewne wymogi. Nasze działania służą studentom. Studenci nie mają, czego się obawiać.
Dyplomy Uczelni są ważne. Nie kwestionujemy ich legalności.
Uczelnia może nadal prowadzić rekrutację na studia.
Bartosz Loba
Rzecznik Prasowy
MNiSW

00

magistrantka 2009r ~magistrantka 2009r (Gość)05.08.2009 23:19

uwazam ze w tym wszystkim moczą paluchy inne strony zazdrość innych uczelni ze AHE SOBIE ŚWIETNIE RADZI I JEST UCZELNIĄ ROZWOJOWĄ TO JUŻ NAJLEPIEJ JĄ ZLIKWIDOWAĆ TJ CZYSTA ZAZDROŚĆ INNYCH UCZELNI NIECH PROF Kurdycka otowrzy oczy jak jest taka mądra to czemu nie spotka się z rektorem AHE tylko się wymiguje ma coś na sumieniu..... świnstwo w biały dzień AHE JESTEM Z Tobą

00

to ja ~to ja (Gość)06.08.2009 08:53

"magistrantka-2009r" napisał(a):
uwazam ze w tym wszystkim moczą paluchy inne strony zazdrość innych uczelni

Rzecz normalna: kapitalizm i konkurencja = bogatemu i zniszczyć słabszego.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat