jak za komuny to protesty były popierane ,a teraz jak chłopów oszukują na cenach w imię niby wolnego rynku to już niektórym przeszkadza ,a głównie tym co ich nie dotyczy ,ale jak nie będzie rolnika udusicie to za jakiś czas przeciwników protestu też to dotknie,a dla niezorientowanych wytłumaczę wasze produkty też będą niepotrzebne i drogi będą lużniejsze tak więc kierowcy was też dotyczy ,wspierajcie rolników i nie patrzcie egoistycznie
Szacunku dla Wójta ze dba o wszystkich mieszkańców, a nie tylko o rolników
Wójt ma rację, uprzykrzą życie zwykłym ludziom. Niech w Warszawie blokują dom kaczorka
bolą was te ciągniki i samochody ,ale era uprawiania roli sochą już minęla ,no może w Afryce ,no i na pieszo też za daleko nie zajdziemy,a ciagniki zachodnie i samochody też bo polskie było niedobre ,trzeba było zmarnować i teraz zaczynacie walczyć z rolnikami bo znowu polskie niedobre ,a wam zaczyna smakować zachodnie żarcie ludzie opamiętajcie się i chrońcie rodzimych producentów. Śp LEPPER przewidział to zagrożenie 20 lat temu ,to niedowiarki kpili z Niego
cytuje pana kołodziejczyka "w du..e niech se wsadzi"...ten protest
Ale co oni się tak tutaj uparli blokować. Jak widać na władzy nie robi to żadnego wrażenia a tylko uprzykrzają życie uczciwie pracującym ludziom którzy nie mogą do pracy dojechać. Niech jadą sobie blokować tych którzy odpowiadają za taki stan rzeczy. Czy jak mnie żona wkurzy to mam iść blokować bramę sąsiadowi ? Na pewno na żonie zrobi to wrażenie. No chyba jednak nie.
Panie Kołodziejczyk ostatnio deszczu się pan przestraszył,a tu zapowiadają tylko 8stopni,coś mi się kiepsko widzi ten wasz strajk????????????????
Niech blokują, nawet latami niech tam stoją, prędzej mi się znudzi, zrobić skuteczne objazdy i niech se stoją
niech blokują i to dobrze ,niech świat zobaczy jak w Polsce się wyzyskuje rolników
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!