metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
do ~t ~do ~t (Gość)15.05.2013 00:23

piękny się znalazł. brak słów. usiądź na wózku na kilkanaście lat jak nie na zawsze i zrobimy ci zdjęcie - zobaczymy jak piękny jesteś (lub piękna) i się pośmiejemy, chcesz się zamienić?

00

Tartu Tarturanga12.05.2013 13:14

Naprawdę jestem pełen podziwu dla siły i charakteru. Ale chyba najbardziej dla zaradności. Bo naprawdę trzeba być gospodarnym, żeby na to wszystko w Polskich realiach starczyło.
Tacy ludzie dają innym swoją siłą pomysł i nadzieje na życie. Bo znam wieli sprawnych, którzy się zamykają i na nic nie mają.

00

xxxx ~xxxx (Gość)12.05.2013 14:39

Jestem pełen podziwu dla hartu ducha p. Agnieszki. Trzymam kciuki za powodzenie. A dla chcących wspomóc głosem naszą Piotrkowiankę link: http://jedyna-taka.pl/miss,36,agnieszka-konieczna.html

00

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)13.05.2013 11:22

Szacunek i uznanie dla Agnieszki. Konkurs ok, natomiast jego nazwa - "Miss wózka" jest totalną wtopą.

00

t ~t (Gość)14.05.2013 09:49

Nieładna

00

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)15.05.2013 11:18

"t" napisał(a):

skoro uważasz że jest nieładna to jestem ciekawa jak Ty wyglądasz jestem pełna podziwu dla Agnieszki i co dziennie na nią głosuję :)

00

t ~t (Gość)18.05.2013 11:13

Głosuj co dziennie i co nocnie.

00

chiński fotograf chiński fotografranga19.05.2013 00:25

Dla mnie - dyskwalifikacja. Pochodzę z takiego domu, że nie wyobrażam sobie w rozmowie z kimkolwiek, będąc w dodatku - kobietą! - a tu jeszcze w rozmowie z dziennikarzem!!! - i wiedząc, że to dostanie się do mediów, wyrażać się tak:
"Kur...a, Panie Boże, pomóż mi..."
Raz, że to tutaj "kur...a", a dwa - jak coś takiego można połączyć z "Panie Boże"?! Cóż za brak elementarnej kultury, kindersztuby, czy choćby zwykłego, przynależnego rodzajowi ludzkiemu, wyczucia - nawet jeżeli się jest niewierzącym.
"Sr...ć na wszystko - mówi Agnieszka."
Czarna rozpacz. Wulgarność i prostactwo.
A ci, którzy na Agnieszkę oddają głos, są tyle samo warci - dzisiejsza inteligencja z prywatnych i zaocznych Szkół Wyższych Gotowania na Gazie. Autorytety - Doda Elektroda i Wojewódzki. Kiedyś takich się do sieni nie wpuszczało, a dzisiaj brylują w mediach.
PS Wieeelkie zdziwienie dla portalu epiotrkow.pl!

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)19.05.2013 17:44

Optymizm życiowy, jaki tryska z Agnieszki faktycznie zasługuje na podziw. To jak radzi sobie ze swoim kalectwem również. Jednak uwagi chińskiego fotografa są całkiem trafne. Głupio słuchać (czytać) jak kobieta mówi o sraniu, mimo że to coś naturalnego. I z tą dość oryginalną własną modlitwą również - nie brzmi to najlepiej...
Może regulamin konkursu nie wymaga, by kandydatka była damą i takoż się wypowiadała, ale trochę to w sumie psuje obraz całości.
Ja na Agnieszkę głosów oddawał nie będę z zupełnie innych powodów, ale jeśli wygranie w konkursie jest jednym z jej marzeń, to życzę aby się jej ono spełniło. Choć łatwo nie będzie (obejrzałem pozostałe kandydatki...), to w razie przegranej nie powinna się tym załamywać.

"eryk_klaptonow" napisał(a):
Konkurs ok, natomiast jego nazwa - "Miss wózka" jest totalną wtopą.

Ja nawet nie wiedziałem, że są takie konkursy. A jaką nazwę byś proponował?

00

Heniek ~Heniek (Gość)19.05.2013 21:16

do poniżej: chiński fotograf i Al Bundy - jak najbardziej słuszne uwagi, niestety. Ale obawiam się, że wasze głosy są wołającymi na puszczy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat