Super za odwagę dla dyrekcji ze wybrali taką patronkę, jak widać mają wielką odwagę w dzisiejszych czasach. powodzenia życzę i samych sukcesów TRZYMAM KCIUKI
Super !!! To wybitna reżyserka . Wspaniały człowiek . Świetny pomysł . Gratuluje wyboru patrona .
Prywatna szkoła, więc ich wybór. Według mnie "bezpieczniej" jednak honorować w ten sposób osoby zmarłe, bo żywi mogą się jeszcze zmienić i będzie niesmak. Jedną ulicę w San Francisco nazwali imieniem Wałęsy, a niedawno nazwę zmienili, bo ten coś tam chlapnął nie po myśli pewnych wpływowych dziś środowisk. A zasłużony trup jest jaki jest, i nic już przecież nie chlapnie, racja?
A czy dziś nie jest tak samo, albo nawet gorzej? Co spotka nauczyciela, który w klasie będzie negował wpływ dwutlenku węgla na "zmiany klimatyczne", podważał "pandemię" covida, albo wyśmiewał szeroko rozumianą "poprawność polityczną"? Wszyscy wiedzą, że dogmatów podważać nie wolno! Przypominam, że lekarze, którzy poddają w wątpliwość "pandemię" i wytykają palcem absurdy "walki z koronawirusem" są nękani przez izby lekarskie, a wielu z nich zawieszono prawo do wykonywania zawodu! Gdzie ta mityczna wolność słowa, gdzie prawo do polemiki?
Myślę, że gdyby żył mistrz Bareja, to by to wszystko, o czym piszę, równo wyśmiewał w swoich filmach. Jestem jednak pewien, że tych tematów pani Holland w swoich filmach nigdy nie poruszy.
Łatwo mówić, jaki to zamordyzm był "za komuny", nie dostrzegając przy tym obecnego.
Wspaniała światowej sławy reżyserka takich ludzi za patronów chcemy w Piotrkowie Trybunalskim.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!