Po paru godzinach usiadłem przed monitorem i jeszcze raz na zimno, przeanalizowałem zdjęcie świnek i dopatrzyłem się paru szczegółów, które jeszcze bardziej mnie utwierdziły w przekonaniu, że społeczność ludzi i społeczność świń, ma rzeczywiście całe mnóstwo analogii. I tak ogromna część ludzi uważa że obecna "Światowa Pandemia" to głupota jakaś, nie noszą maseczek, nie zachowują dystansu społecznego, a na samo słowo "szczepionka" reagują jak diabeł na święconą wodę. Przez pozostałą część, nazywani oni są pogardliwie foliarzami, płaskoziemcami czy antyszczepionkowcami. Patrzę na zdjęcie świnek i co widzę, pośród paru pięknie zakolczykowanych są dwie foliary bez koczyków (maseczek), nie zachowują żadnego dystansu społecznego i na pewno są antyasf, po prostu dekadencja jakaś. Myślę że te dwie też uważają że Ziemia jest płaska, ba, nawet jestem tego pewny.
ASF-y, Ptasie grypy, BSE czego to już nie było żeby wydusić mniejszych producentów żywności na rzecz wielkich międzynarodowych korporacji... Wielka transformacja żywnościowa przebiega zgodnie z planem ale dla wielu ludków to tylko kolejna teoria spiskowa ale jak za 2,3 lata nie będzie co do gara włożyć to wtedy się wszyscy obudzą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!