Niech sobie robią afery plakatowe, kopią się nawzajem a przecież patrząc na komentarze chociażby na epiotrkow.pl myślicie że Pan Chojniak wygra wybory?. Mnie się wydaje że nie. Nie wiem nie czytają nie widzą co się dzieje wokół nich? Na wybory nigdy nie chodziłem ale teraz stwierdziłem że pójdę ponieważ czas przewietrzyć urząd miasta.
SLD p Ostrowski dobral sobie ludzi o zgrozo a pani w czerwonym habitku to skąd się wzięła. I my mamy na takich glosowac
ja tez nie oddam głosu na Choj nia ka:
za najdroższą wodę ze ściekami w regionie
brak rozwoju miasta w tym pozyskanie nowych firmy
katastrofalny stan dróg
inwestycje i remonty tylko w roku wyborczym
obstawiony kolesiami z dawnych układów
listy wyborcze ustawione tak by komitet wyborczy zdobył jak najwięcej a już przeraziło mnie wystawienie dyrektorów szkół skoro dyrektorzy powinni być bezstronni apolityczni i wybrani w obiektywnym konkursie
jakie miasto tacy kandydaci --- marazm marazm i jeszcze raz marazm brak rozwoju i perspektyw
Pani Łukowska zachęca do głosowania na Chojniaka. Adres stałego zamieszkania Uszczyn. To jakś nowa dzielnica PT?
Pani Jankowska powinna zająć się najważniejszymi sprawami mieszkańców gminy Sulejowa. Cały czas jako wiceburmistrz zajmowała się....spływem kajakowym. A gdzie bezpieczeństwo swoich mieszkanców? Gospodarz powinien zacząć od remontu dachu a później zrobić malowanie w środku. Polityka władz w tym też radnych jest odwrotna. I mamy tak jak nie ma gdzie indziej...tj. totalne dno!!!!!
Postać Chucka Norrisa stała się w 2012 roku inspiracją dla reklamy banku BZ WBK, którego ówczesnym prezesem był Mateusz Morawiecki. Jak się okazało, postać popularnego bohatera filmów akcji była wyjątkowo przekonująca, bo bank Morawieckiego zyskał dzięki niemu rzeszę klientów. - Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite! - komentował wtedy chwyt reklamowy Morawiecki
Dziecinada ...
Czego ludzie nie zrobią dla kasy i władzy ,czasem zdaje mi się że się ośmieszają ...
To chyba z Komitetu Chojniaka kombinują na różne sposoby w tej kampanii. Pani Monika Tera swój baner mobilny raczyła nam postawić na terenie Wspólnoty bez naszej zgody. Może ja mam inne wybory i nie mam ochoty przez 24 h patrzeć na ten właśnie baner mobilny, który utrudnia manewry na parkingu. Niuniek53
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!