... ostatnio kilkunastu przedsiębiorców chciało porozmawiać z Prezydentem ale akurat nie miał czasu.
Dlaczego obrady nie odbywają się mEDIATECE ?? Toż to skandal ...
Po raz kolejny zapytam Czy ktoś wie jak głosowali poszczególni radni? Bardzo ciekaw jestem
Zna ktoś numer telefonu, ten rozrywkowy oczywiście, prowadzony przez firmę spółkę radnej Moniki ??
Ale tak konkretnie, z imienia i nazwiska oraz z jakiego ugrupowania, to kto był za, a kto przeciw? Bo nigdzie nie można, tak podstawowej informacji znaleźć. Bardzo podobają mi się, te opozycyjne ugrupowania, co to są za, a nawet przeciw, albo na odwrót. Opozycja tak pyskowała, a jak co do czego to jest za. Pytanie dlaczego, co się za tym kryje? Układ? Ręka rękę myje, noga nogę wspiera?
Cały czas powtarzam emeryci dajcie miejsca pracy młodzieży macie dość siedzenia z du..mi na stanowiskach już nas zanudzacie swoją gadką gdzie nasi radni co na nich głosowaliśmy zrobić miejsca młodym ludziom to nie będą opuszczać naszygo miasta
Ale tak konkretnie, z imienia i nazwiska oraz z jakiego ugrupowania, to kto był za, a kto przeciw? Bo nigdzie nie można, tak podstawowej informacji znaleźć. Bardzo podobają mi się, te opozycyjne ugrupowania, co to są za, a nawet przeciw, albo na odwrót. Opozycja tak pyskowała, a jak co do czego to jest za. Pytanie dlaczego, co się za tym kryje? Układ? Ręka rękę myje, noga nogę wspiera?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!