do Haliny. Po co ci węgierski. To jeden z najtrudniejszych języków świata. Oczywiście do nauki.Poza Węgrami nie używany. Jak chcesz sie maltretować to ucz się chińskiego. Chiński-mandaryński ma przynajmniej przed sobą przyszłość. Nawet w Polsce.
W sumie węgierskiego w szkołach gminy niema. A mógłby być. Może mnie kiedyś dzieci tam zabiorą jak sie wyprowadzom.
Mam nadzieję ,że Węgrzy przywieźli jakąś beczułkę przedniego...węgrzyna. Ale co ma postawić Moszczenica oprócz doświadczeń i poszukiwań...Ciekawe też kiedy nastąpi wymiana dzieci i młodzieży gdyż wakacje za pasem...Ja rozumiem ,że najpierw musi jechać delegacja "rządowa" żeby sprawdzić..ale proszę nie zwlekać.
Szkoda że Abda to nie Abba ale może i z tej mąki będzie dobry chleb? Piekarnia Piekarka zasuwa na pełnych obrotach i wyśmienite pieczywo bez zakalca piecze. Nie to co Kaczyński i jego Dojna Zmiana. Nic tylko chwalić i bić brawo.
Piekarnia Piekarka foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!