To jest jakiś rozpędzony tandem patologii. Wszystkie wiadukty wyburzone tylko że mało co jest robione na A1. Nie można było zostawić np co trzeci wiadukt. W ten sposób odcina się mieszkańców Papieży, Brzozy, Woli Kamockiej, Lubanowa, grabicy i wielu innych od dojazdu do Piotrkowa. Ciekawe jak ludzie mają do pracy jeździć albo dostać się chociażby na przystanek, a przecież nie wszyscy są zmotoryzowani. Ja się pytam jak to wszystko będzie funkcjonować. Może do pracy to sobie będę na dywanie latać?
Dla mnie to żenada wszystko rozwalić i puścić ruch na pseudo rondo. Ludzie to omijają jak mogą z ebe jezdza przez Wolę Krzysztoporska może etapami to róbcie. A nie! Osoba która tak planuje pokazuje jakim jest pustakiem.
Brawo może Wójt Gminy Grabica pomoże w porozumieniu z Posłem Lorkiem
To jest patologia nie budowa rozwalić wszystko a przejazdu zadnego. Efektu budowy też mało...
Brak myślenia właśnie widać.Ciekawe że zawsze są tacy co im nie przeszkadzaja te remonty?. Co dają te przejazdy np przez autostradę na ul. Twardosławickiej jak tiry które jadą blokują przejazd i nie da się przejechać, a rondo na bełchatoskim wiadukcie dawnym to też nie da się bo tiry jak i osobówkiz autostrady wymuszają pierwszeństwo przejazdy.
geniusze :) zamiast wybudować przynajmniej jeden wiadukt i puścić nim ruch to najlepiej wyburzyć wszystkie w tym samy czasie i nie prowadzić żadnych prac na terenie budowy :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!