metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)03.01.2020 21:02

To może trzeba na to zablokować na kilka dni. Może ktoś się obudzi

62

gość ~gość (Gość)03.01.2020 21:15

Armagedonu ciąg dalszy. Pogoda sprzyja, czy prace idą szybciej niż zakładano? Inwestor nic sobie nie robi z naszych problemów, szary czlowiek ma cierpieć z powodu tego remontu. Masakra. W Rozprzy łaskawie zrobili świstła, tylko szkoda, że nie w tym miejscu...

60

gość ~gość (Gość)03.01.2020 15:11

W czasie wyburzania bede mogła przejechać?To warzne dla mnie

45

robollo ~robollo (Gość)03.01.2020 15:38

może niech zburzą wszystkie przejazdy przez A1 do Tuszyna i Częstochowy! Jak ktoś bedzie chciał przejechać to do Tuszyna i Częstochowy!

70

teddy ~teddy (Gość)03.01.2020 21:26

Nie no ludzie ja wszystko rozumiem jest budowa są utrudnienia ok ! To że zrobili pseudorondo też. Ale to że rozwalili wiadukt na Wojska Polskiego i teraz kolejne to jest już przegięcie! Gdzie ludzie mają jeździć jak rono i przejazd na Twardosławickiej często zablokowane?? Do Tuszyna???

30

gość ~gość (Gość)03.01.2020 20:42

Czytając komentarze, wnioskuje że większość pseudo kierowców będzie miała problem z pokonaniem zakrętu
Najlepiej z dumu nie wychoćtwa

36

gość ~gość (Gość)03.01.2020 21:03

Do piotrkowionin. Masz rację że sfrezowano, tylko biega mi o to, że to frezowanie robiono jeszcze przed świętami, a mijają kolejne dni i cisza na wiadukcie.

21

gość ~gość (Gość)03.01.2020 21:37

Mi to pasuje bo mniej epi wjeżdża do Focusa i nie blokują parkingu

34

jarvn10 ~jarvn10 (Gość)03.01.2020 15:40

Ludzie - trzeba jakoś zorganizować i zablokować, tą całą pseudobudowę. Raz, drugi trzeci i może coś się zmieni.
Jak wszyscy będziemy tylko siedzieć to nic z tego nie będzie.
Codziennie dojeżdżam do pracy do Łodzi - droga powrotna zajmuje ponad 1:40 min. Jak zamkną kolejne przejazdy, będzie jeszcze gorzej. O mieszkańcach pobliskich miejscowości też należy wspomnieć - dramat nie mogą wyjechać z własnych posesji. Tiry rozjeżdżają Piotrków, na tym przedziwnym tworze zwanym największym rondem codziennie odgrywają się dantejskie sceny. DRAMAT !!! Ruszmy się i zacznijmy coś robić - ja jestem za blokadą dróg w rejonie budowy przy węźle bełchatowskim.

133

gość ~gość (Gość)04.01.2020 01:40

Trzeba robić uprawnienia na helikopter

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat