2014, 2016 2018, 2020 - jak łatwo wymienia się daty, a może 2100? To tak jak totolotek - strzelajmy - może ktoś trafi!
Ja też przeprosiłem moją mamę za wiele rzeczy, których nie powinienem zrobić - i co z tego?
zabawa POLSKĄ trwa - i to bezkarna. tak rządzić nieodpowiedzialnie i "genialnie" każdy, a gdyby się nawet nie starał to może wyszłoby jeszcze lepiej
On raczej do KORYTA się dorwał i do wora pakuje to co uda mu się nachapać.
Ja nie mam pretensji że robią, tylko niech myślą przy tym głowami a nie tym co w spodniach...
Masz świętą rację!
Tylko myślenie obowiązuje WSZYSTKICH.
I pana projektującego inwestycję, i pana układającech harmonogram prac, i pana w koparce, i pana ze szpadlem na budowie, i operatora dźwigu, ale też okolicznych mieszkańców,którzy przez lenistwo skracają sobie drogę przez plac budowy...
Pamiętam,że jak byłem w liceum to koparka zdekapitowała śliczną dziewczynę z mojej szkoły jak przechodziła przez plac budowy dwujezdniówki w okolicy ówczesnego Telsinu, a dzisiejszego Kauflandu...
Rozsądek i myślenie!!!
A pamiętasz, w którym to było roku? Czy ówczesna piotrkowska prasa (np. Tygodnik Piotrkowski) coś na ten temat pisała?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!