Mówiłam, mówiłam, powiedziałam i zamilkłam na trzy lata a teraz już za późno proszę pani trzeba było walczyć trzy lata a nie zbijać bąki
Emeryci macie 13tki, 14tki. Płacić i siedzieć cicho!a jak będą wybory posłusznie głosować na PiS i Chojniaka!
pierwsza lanserka w okolicy tu wieżyczka od telefonii cyk już jestem, tu ciepłownia cyk już jestem i tak od wyborów do wyborów. w między czasie nic. trzeba było pikietować jak wbijano pierwszą łopatę .
Kobieta bajkopisarka.Pięknie wygląda, pięknie mówi ale czy mądrze otóż nie.Lansować się pod wybory można na różne sposoby ale trzeba to robić mądrze i uczciwie.Uczciwie bo trzeba swoich wyborców szanować .Tu albo brak wiedzy albo brak uczciwości
Nie dla Janika i Macierewicza. Lepiej zapytajcie Witko, Prezydenta Tomaszowa, kim jest Janik i na czyich usługach.
"Krzysztof" +900 % na gaz . Wytrzymali 200 lat
Wytrzymali hiltlera , stalina i komunę ( nawet Tuska wytrzymali ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) ale Kaczyńskiego nie dali rady ¯\_(ツ)_/¯
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!