głupota, strata pieniędzy na coś co wogóle nie jest potrzebne. każdy kto chce ćwiczyć i ćwiczy ma przynajmniej taki status że stać go na siłownie lub zakup sprzętu do mieszkania, czy domu.
Żadna strata pieniędzy,to jest bardzo potrzebna rzecz taka darmowa siłownia,nie każdego stać na siłownie,czy kupienie sobie coś do domu aby ćwiczyć,dla mnie osobiście była by to super sprawa i można ćwiczyć za fri cały rok :)
Według mnie dobry pomysł. Tylko żeby to były sensowne przyrządy, takie na których również ludzie w dobrej formie mogą się zmęczyć.
Świetny pomysł byłam na Śląsku o tu jest pełno takich siłowni :) rewelacja
Zapomniałam dodać ze ludzie którzy piszą że. Strata pieniędzy taka siłownia bo ten kto chcę ćwiczyć to go stać to musi pisać osoba która nie lubi sportu
super pomysł ale i monitoring by się przydał bo za długo to to nie będzie
Dobry pomysł nie jest zły, ale najpierw PROSZĘ O REMONT GENERALNY w PARKU. Alejki, ławki, krawężniki, to już jest jedno z urządzeń siłowych - TOR PRZESZKÓD...
Wolę chodzić na siłownie przynajmniej gapie tam to też są osoby ćwiczące, a nie stanie taki stary dziadek i będzie się ślinił na widok kobiety w kostiumie .Brrr.... fe
u nas się to nie przyjmie nie docenią tego ludzie a najbardziej tacy co pajacują jak mają w bani jeśli kosze na sieci już im przeszkadzają itd to ten projekt jest na próżno lepiej maluchom ogrodzić place zabaw a najbardziej piaskownice na osiedlach bo tragedia tam sie dzieje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!