Podoba mi się idea państwa minimalnego i ostrej redukcji podatków, niemniej szalety rzeczywiście można sfinansować z budżetu... Polikwidować urzędy i programy socjalne, to się będzie można załatwić po ludzku. Według piramidy Abrahama Masłowa, tylko potrzeba oddychania jest przed potrzebą wydalania. Coś w tym jest.
No proszę, a ja tak lubię chodzić do kibla! Jak tu żyć w tym mieście?...
Miasto się wyludnia, zarobki najniższe w kraju, starzejące się społeczeństwo, wzrost cen za opłaty i wiele innych, ale największym problemem dla mieszkańców jest brak wychodka...i wy się dziwicie, że Chojniak wygrywa wybory? Taki mamy społeczeństwo - byle wykarczować drzewa pod kolejny parking i byle wychodek był co dwa kroki.
To zupelnie tak,jak dzis w mbl.Pozamykali wszystkie kible i zadowoleni,a ludzie to nie wiem gdzie maja zalatwiac potrzeby.Zenada.
W razie awarii to walić na Pasaż Rudowskiego , tamtym to wszystko jedno .
Nietrzeźwy facet sika na moście. Idzie dwóch milicjantów i mówią "Natychmiast przestać i schować". Facet karnie schował instrument i się śmieje pełną gębą. Milicjant groźnie pyta, "Z czego się śmiejecie?". A gostek, "Schowałem, ale nie przestałem"
Trochę stare, ale w temacie.
poszedł bym za przykładem węgier
jest napisane ze otwarte a było zamkniete zdymisjonowac prezydenta....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!