metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)21.07.2010 15:47

macierewicz bedzie badał??? ooo to ciekawe wyniki moga byc tego sledztwa.

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)21.07.2010 16:58

"Max" napisał(a):

Koleś reprezentujesz poziom rynsztoku. Twoje teksty typu "przybłęda" świadczą o twoim prymitywnym poziomie intelektualnym. Może odpuść sobie komentowanie bo jedynie się pogrążasz i ośmieszasz.
Zachowujesz się jak twój idol Palikot.

Jestem może bardziej inteligentny od Ciebie. Inaczej go nazwać nie można. Gdyby miał choć trochę godności w sobie to by nie startował z okręgu piotrkowskiego, bo nic wspólnego z nim nie ma. Ale koryto ważniejsze dla Macierewicza. Wolisz, żebym zachowywał się jak Kurski i inni z PiS?? Bo święci też nie są. Miej trochę obiektywizmu w sobie!!!

00

Sędzia z Texasu ~Sędzia z Texasu (Gość)21.07.2010 17:05

"Max" napisał(a):
Koleś reprezentujesz poziom rynsztoku.

Max,popieram Cię w całej rozciągłości tematu.Jak czytam to co napisał "mieszkaniecPT"to na myśl przychodzą mi liczby mniejsze od zera.Pozdro.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)21.07.2010 17:34

"Max" napisał(a):
Twoje teksty typu "przybłęda" świadczą o twoim prymitywnym poziomie intelektualnym.

Byłbym nie w porządku wobec paru osób z forum, a przede wszystkim - wobec samego siebie, gdybym zacytowanego wyżej zdania nie poparł w całej rozciągłości.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)21.07.2010 17:40

"mietek" napisał(a):
...Georgem FRIEDMANEM "Nigdy nie jesteście bezpieczni". W niemieckiej gazecie mówi, że "Współpraca między Niemcami a Rosją nigdy nie zaczyna się od pomysłu HEJ, ROZWIJMY POLSKĘ NA SRZĘPY, ale od porozumienia gospodarczego. Nato nam nie pomoże, USA także, musimy liczyć na siebie. "Wygląda na to, że wasz najgorszy koszmar może się urzeczywistnić i dojdzie do pozorumienie niemiecko - rosyjskiego" - mówi Friedman, politolog i dyr. Instytutu STRATFOR. Polecam
Tak zwana polska elita ładuje nas w kanał, a większość się daje na to nabierać.

Tylko, na Boga, kto o tym wie? Ty, ja, ktoś jeszcze może...

00

97-300 97-300ranga21.07.2010 19:10

"Max" napisał(a):
Koleś reprezentujesz poziom rynsztoku. Twoje teksty typu "przybłęda" świadczą o twoim prymitywnym poziomie intelektualnym. Może odpuść sobie komentowanie bo jedynie się pogrążasz i ośmieszasz.
Zachowujesz się jak twój idol Palikot.

Max,popieram Cię w całej rozciągłości tematu!Jak czytam to co napisał"mieszkaniecPT"to na myśl przychodzą mi tylko liczby mniejsze od zera.Pozdro.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)21.07.2010 19:23

"mieszkaniec-PT" napisał(a):
Jestem może bardziej inteligentny od Ciebie.

No, odważne. A jakie skromne...

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)21.07.2010 19:26

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Byłbym nie w porządku wobec paru osób z forum, a przede wszystkim - wobec samego siebie, gdybym zacytowanego wyżej zdania nie poparł w całej rozciągłości.

"97300" napisał(a):
Max,popieram Cię w całej rozciągłości tematu!Jak czytam to co napisał"mieszkaniecPT"to na myśl
przychodzą mi tylko liczby mniejsze od zera.Pozdro.

Po pierwsze. Odezwało się dwóch "szanowanych" ;) intelektualistów na forum. Pan Piotr próbuje nim być, chodź myli ilość z jakością, a drugiemu panu (97-300) do intelektualisty jeszcze daleka droga.
Po drugie to co o mnie myślicie - jak to mawiają "mnie to zwisa i powiewa":). Wydaje mi się, że większość piszących na tym forum ma bardziej dość was, niż mnie.

Komentarz był edytowany przez autora: 21.07.2010 19:28

00

97-300 97-300ranga21.07.2010 19:55

- jak to mawiają "mnie to zwisa i powiewa":).

To taka knajacka odzywka,sam zdecydowałeś gdzie twoje miejsce.

00

czarna mamba ~czarna mamba (Gość)22.07.2010 00:39

Jestem może bardziej inteligentny od Ciebie.

Jaki jest człowiek inteligentny? To ktoś skromny nie obnoszący się za swoją "inteligencją" . Być może wg własnego uznania jesteś inteligentny, ale takiej oceny dokonuje nasze otoczenie patrząc na nasze zachowanie, sposób myślenia, kojarzenia faktów, wypowiedzi, osobowość. I ta ocena jest dopiero wiarygodna. Bo jeśli ktoś gdy brakuje mu w dyskusji argumentów sugeruje, że tylko on jest inteligentny i wyjątkowo oświecony, a reszta to zwykli idioci, to o czym to świadczy? Że jest to osobnik zakompleksiony, i gdy inni go lekceważą lub nie zauważają to musi się jakoś dowartościować.
A można prościej i inaczej. Należy stanąć przed lustrem i często powtarzać: jaki jestem piękny, jaki mądry, a jaki inteligentny!
Ale to już będzie narcyzm.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat