jedno zasadnicze pytanie: Skąd Antek weźmie tyle wody?
Do chłodzenia takiej elektrowni potrzeba dużo wody....
Niech lepiej dotrzyma wcześniejszych obietnic. Pytam się gdzie jest S12? Przed wyborami było dużo obietnic.
Ja temu Panu w nic nie wierzę i już dziękuję. Powinnien mieć trochę honoru i usunąć się z polityki.
Zebyscie mogli juz calkowicie zrujnowac Polske... Gdzie do 2043 haha Polski juz dawno nie bedzie... W 5lat zrobiliscie z Polski sredniowiecze
A skąd wezmą wodę dla elektrowni ? Jego terytorialsi będą w butelkach dowozić ?
Poroniony pomysł .To już nie ma w kraju miejsc oddalonych od zabudowań na budowę elektrowni jądrowej .Oni już z tym pomysłem to chyba mózg na jądra zamienili i tylko jądrowe elektrownie im w głowie.Opamiętajcie się .Coraz więcej solarów i wiatraków a prąd coraz droższy a od 2021 r już dochodzi opłata mocowa.
Mam ważenie, że tzw ,,patrioci" głosujący na pis, kwiatami by Putina witali na granicy jakby dał 1000 miesięcznie.Chyba taka jest bolesna prawda o części naszych rodaków.
Tylko zielona energia z niemieckiego węgla kamiennego jest alternatywą dla nas. Jako prawdziwi europejczycy powinniśmy wspierać niemiecki przemysł wydobywczy i energetyczny.
A paliwem w tej elektrowni będzie ta taczka gnoju, którą jakiś czas temu Wyborcy podarowali Panu posłowi.
Pan Naimski to ciekawy gość poszukajcie o nim informacji . Szara eminencja , służby , loże
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!