trzeba psa otoczyc opieką i znależć szybko właściciela zeby nie cierpiał, nie zakładac kaganca ani zakładac nigdy smyczy, precz z uwięziami dla psów, biedne zwierzątka
Serce rozdarte na pół. Nie chciałbym więcej takich wiadomości.
Współczuję całym sercem. Komentarz zbędny.
Konewka,ty tak na serio?zeby piesek nie cierpial,a pogryzione dziecko niewazne?skad sie biora tacy ludzie to ja nie wiem
jedyny sposób na atakującego psa - ściągnąć bluzkę lub kurtkę i zarzucić mu na łeb... i wtedy bić i bić aż przestanie się ruszać - niestety albo on albo wy będziecie wąchać kwiatki od spodu...
Dlatego każdy powinien posiadać broń na posesji. Nie mam tu na myśli prawa do posiadania i noszenia broni raczej to by broń była przypisana do adresu i tylko i wyłącznie na tym terenie. I każdy powinien mieć prawo do użycia tej broni gdy jest zagrożony lub jego mienie.
Do realista
Dziecko bawiło się na podwórku a pies widocznie był głodny i szedł do kurnika który był obok dziecka.ten mały go nie zaczepiał bo boi się psów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!