Przebudowa nic nie da dopóki właściciel dawnej "Europy" nie weźmie się do roboty i nie wykona remontu tego straszydła ciągle obwieszanego niczym choinka różnymi reklamami i wyborczymi plakatami.
Nie podobało mi się to, że prezydent Chojniak w swoim przemówieniu, na pierwszym miejscu przywitał kler, a powinien mieszkańców Piotrkowa.
Jeśli dla Ciebie w tym dniu były najważniejsze strzały, to wywietrz sobie ptasi móżdżek.
Kolejna rocznica, kolejne standardowe przemówienie prezydenta, kolejne składanie kwiatów,potem jakieś recytacje i .... nic więcej. A wszystko to na smutno, sztywno i bez jakiegokolwiek uniesienia. To tak się obchodzi dzień niepodległości ?, na sztywno i smutno ?, nie widziałem nikogo uśmiechniętego. Myślałem ,że to powinien być dzień narodowej radości bo akurat jest się z czego cieszyć w tym dniu, a tymczasem radocha jak na procesie norymberskim. Zamiast kolejnych sztywnych akademii i obchodów lepiej byłoby zaprosić wszystkich mieszkańców na piwo i kiełbaski, potem na jakiś koncert na stadionie albo zabawę z tańcami na hali sportowej. Kolejny odcinek urzędniczego polotu i żenady - za rok.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!