Takie wrażenie subiektywne odniosłem, że to być może jakaś nagroda za rozpadający się budynek "Europy".
A kanalizacja deszczowa wraz z modernizacją nawierzchni chodników itd..ulicy Roosevelta. Ponoć pieniądze wpłynęły na konta. I cisza. W budżecie ani słowa ?!??
I wszystko jasne ,oczywiście że lobbing właściciela (gospodarza) Piotrkowskiej Europy.
Nie ma się co cieszyć. Nie ma nic za darmo. Mi przyszło 5 tys opłaty adiacenckiej , a potem obowjązkowo musiałem się przyłączyć. Za 10 m przyłącza (w mojej działce) wraz, z mapami, projektami, geodetami zapłaciłem 4,5 tysiaka - jakaś qrwa masakra.
a co z ul. Moryca ???????? miasto ma 10 mil a nie ma 2 mil na ulice Moryca brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A może ktoś sobie załatwia robotę po obecnej robocie? Tylko pytam. Centrum miasta zaniedbane, zniszczone a robi się jakieś opłotki?
...oj tam właściciel "EUROPY" to sobie, natomiast właściciel EMERSONA ten już sobie ;-), który zarobił na tym dil-u z UM w Piotrkowie Trybunalskim ??? A cyje to działki na końcu ulicy Witosa w Piotrkowie Trybunalskim w kierunku Wierzejskiej !?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!