Oooooo Palikot. Mój ulubieniec. Ten to przynajmniej wie jak zarządzać przedsiębiorstwem reszta pewnie doiła państwową kasę od kołyski :)
Nareszcie Ruch Palikota w Piotrkowie.Dobrze że właściwi ludzie zajęli się tym tematem i jak widać z powodzeniem(bo są zarejestrowani) i jestem przekonany że wniosą i ożywią te skostniałe klerykalno-kolesiowskie życie w Piotrkowie.Będę głosował na RUCH PALIKOTA.
Tylko na Palikota. Wszedł do polityki już z pieniędzmi, a nie po nie. Wszyscy moi znajomi zagłosują na niego.
Macierewicz i Radziszewska. Mam już ich dosyć!!! Szkoda że Korwin nie wystartuje, byłem za nim. Dlatego w atkiej sytuacji będę głosował na Ruch Palikota.
Ruch Palikota jest ok. Myślę że zagłosuję na nich. Moja laska mówi że jak nie to mnie rzuci:)) Oj, ten Palikot jej się chyba zbyt podoba
Czy nikt nie widzi że "to już jest koniec,nie ma już nic". Dla mnie tylko Palikot!!
Stary, partyjny beton odrzucam i olewam. Macierewicz z Radziszewską na grzyby,bez prawa powrotu. Niech zobaczą darmozjady jak się w Polsce żyje normalnyl ludziom. Dość ich władzy i pierdzenia w poselskie ławy. WON!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!