A zawsze myślałam że w gminie Wielgomłyny to nie ma pedofila. Jak to się można naciąć.
W imię sprawiedliwości m.in. rodzice dziecka będą opłacać pobyt w zakładzie karnym, opiekę medyczną (wyższa jakość niż NFZ), wyżywienie, specjalistów. W imię sprawiedliwości, oczywiście. Ps. To jest sarkazm, ale niestety takie jest prawo. Ja jestem za jego zmianą, a ty?
do zwolenników Uni Europejskiej - to wasza codzienność, bo środowiska LGBT na zachodzie chcą by rządy uznały pedofilię za kolejną orientację seksualną, i gwarantuje was że kwestia czasu myślę 5-10 lat i do tego dojdzie, więc raczej przyzwyczajcie się, bo ostatecznie Polska będzie musiała grać w te klocki i tak jak mawiali komuchy "sprawimy że Europa zadławi się i upadnie od własnej zgniłej moralności"
Zapewne info już poszło do aresztu i chłopaki już na niego czekają :) za to szanuje osadzonych, że nie tolerują takich..... jak i gwlacicieli, brawo CHŁOPAKI!!!
przeniosą go do innego miasta i po problemie, tak jak przenoszą księży pedofili do innej parafii
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!