Właśnie Panie Pośle Ostrowski - Lewica, nie komuna, czyli nie pańskiej środowisko polityczne.
To chyba konferencja, ale o charakterze żałobnym!
A pan poseł SLD Artur Ostrowski niechaj sobie nie przywłaszcza i zawłaszcza (wraz z towarzyszkami i towarzyszami z organizacji) tamtej historii, bo tyleż ona ma wspólnego z SLD czy postkomuną, co ja mam wspólnego z fizyką kwantową.
Czyli - Bogiem a prawdą - nic!
Uważajcie sam Prezes PIS powiedział ,że Oleksy to polityk lewicy średnio starszego pokolenia. Ostrowski chyba ma 40 lat, to pewnie jest z pokolenia średnio młodego lewicowego. Jak był stan wojenny miał z 10 lat i walczył z solidarnościowym podziemiem za pomocą piórnika i gumki myszki.
Póty dzban wodę nosi, póki ucho mu się nie urwie.
Początek konferencji był wspaniały , wystąpienie Pana drGasiora nie na taki typ konferencji.Calość została zepsuta wystapieniem Matusewicza, który okres 20-lecia podciągnął pod swoje obecne zamysły.Człowiek o przeszłosci kryminalnej nie powinien zabierać głosu nie powinien być nawet zaproszony.Pan Dziemdziora od wczorańszego dnia traci zaufanie jako kandydat na Prezydenta m. Piotrkowa.Powołując się na doświadczenie Matusewicza 5 razy jest utratą tego co wcześniej zdobył.Gdyby Matusewicz miał odrobinę honoru to by się w Piotrkowie nikomu nie pokazywał lecz wyjechał gdzieś daleko , chociaż poza województwem znajż Go z tego , że siedział za kratkami mając wyrok.Teraz konbinuje z oczyszczalnią widząc nie zysk dla miasta lecz chce upiec tu swoją korzysć. W Jego uczciwość nikt z obiektywnych ludzi tu nie uwierzy, najwyzej przyboczni, którzy razem z nim chcą z tego cość skorzystać.Panie Janku niech Pan powaznie traktuje wybory i zgłoszoną swoją osobę w wyborach na Prezydenta Piotrkowa.Niech Pan bierze przykład z Pana Napieralskiego. Przeciwnicy polityczni wczorańszy dzień i tak Panu wytkną ,ze kuma się z kryminalistami . Ostrezenie przed złem.
Jak tam pseudopatrioto i socjalisto?:D:D Żałosny jesteś!!!
Czy ja mam jakieś omamy wzrokowe?
Senyszynowa zatrudniła dwóch asystentów?
A jeden taki trochę chłopczykowaty, ten zasępiony z lekka...
http://tiny.pl/h7sx9
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!