USMIECHNĘCI /polacy?/ już zrzekli się reparacji od niemiaszków ,,,przecież oni tacy oświeceni i mądrzy , jak śmiemy żądać odszkodowań za śmierć i zniszczenie ? ale USMIECHNIĘCI mają tuska ,,,,,,,,,,,,,,i śmiejcie się dalej
Reparacje od Niemiec oczywiście tak, ale jakim to cudem PIS nie domagał się reparacji od obecnej Rosji spadkobiercy ZSRR ? Dlaczego PIS nie domagał się spłacenia Polsce tego co należne, a było ustalone w Traktacie Ryskim w 1921 roku po zorganizowanej przez Piłsudskiego Wyprawie Kijowskiej ? Dlaczego PIS nie domagał się od Szwecji oddania zrabowanych dzieł sztuki w czasie Potopu Szweckiego ? Dlaczego PIS nie domagał się zwrotu polskich dzieł sztuki, dokumentów zalegających w piwnicach Lwowa czy innych miast obecnej Ukrainy ? Po następne dlaczego PIS nie wszczynał postępowań za złodziejską prywatyzację Polski po 1989 roku o której tak krzyczał i nie domagał się zwrotu rozgrabionego majątku ?
Jestem tam co rok , mamy nieopodal działkę rekreacyjną i jak czytam te polityczne wypociny to mi się robi niedobrze, ogarnijcie się ludzie
Mam nadzieję że poraz pierwszy od 8 lat będziemy naprawdę upamiętniać bohaterów. A nie będzie to wiec polityczny PiSu.
Jak wielkim zbydlęceniem trzeba się wykazywać, żeby przy takiej okazji prowadzić polityczne gierki!!!
Żeby prowadzić obrzydliwą młóckę tu, w miejscu, które jest poświęcone pamięci ponad sześciuset polskich żołnierzy...
jedno wielkie zakłamanie w Woli... tutaj udają patriotów a bokiem sprzedają ziemię zagranicznym koncernom pod magazyny, logistykę, fotowoltaikę....
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!