Pani Pelagio, żyj w zdrowiu 100 lat:) Dobrze że tak to sie skończyło:)
Witam ciepło. Ucieszyłam sie tą wiadomością, ponieważ tez wstawiłam tą wiadomość o zaginięciu na swoja tablicę z prośbą o pomoc w poszukiwaniu. Wieczory już są chłodne a noce zimne nawet z przymrozkami. To graniczy z cudem, że babci nic się nie stało poważniejszego. Proszę o podziękowanie w moim imieniu ludziom poszukującym Tą starszą panią. <3
gdzieś wyczytałem że poszukiwania zakrojone na wielka skalę. ALE NIE SKUTECZNE !!!
życzę dowodzącym na miejscu miłych snów, i aby was nikt wiecej nie pytał czy zrobiliscie wszysto co było mozna zrobić.
Art. 162. § 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
No to wiele życia Tej pani nie życzysz... :p
heh a ja jestem przekonany,że pójdzie i to niebawem, póki są jeszcze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!