Jakiś niewychowany ten 36-latek - nie wiedział, że starszym się ustępuje? ;)))
Heh . No niby tak starszym się ustępuje ale ja czasami jak jadę samochodem to te starsze osoby albo wychodzą na jezdnię gwałtownie z myślą że ktoś ich przepuścić a nie zawsze są życzliwi ludzie i później są wypadki tak też jest z rowerami; ) ostatnio na w.polskiego nie na pasach weszła starsza pani korek się zrobił a ona stanęła na środkui nie wiedziała czy ma iść czy nie . Weszła gwałtownie auta ledwo ci hamowaly a ona szła jak dama i się zastanawiała . Mam szacunek do starszych osób ale nie które przesadzają; )
Szacunek-być może. Zrozumienie - nie.
Niektóre starsze osoby nie powinny jednak same, bez opieki poruszać się po ulicach. Z racji wieku i schorzeń mają ograniczoną zdolność zauważenia czegokolwiek oraz ograniczenia swojej własnej mobilności. Starajmy się im pomagać.
P51 ja mam i szacunek i zrozumienie i pomagam starszym ludzia ale czasami przesadzają chodziło mi o to żeby bardziej uważali bo to jest niebezpieczne mi to nie przeszkadzało jak ta pani przechodziła na w .polskiego ale jechał z przeciwka jakiś wariat ledwo się zatrzymał i po co nam jakiejś tragedi . A osoby które są schorowane to nie powinny same się poruszać po mieście
Niestety,wypowiedź wewnętrznie sprzeczna. I trochę nie po "polskiemu"...
P51 ty chyba naprawdę mnie nie rozumiesz nie mam nic złego na myśli poprostu żeby uważali żeby nie doszło do tragedi a ty cały czas swoje . . .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!