żule będą mieli gdzie sikać, bo nie wiem jak tam z toaletą będzie na tym dworcu
"żule będą mieli gdzie sikać, bo nie wiem jak tam z toaletą będzie na tym dworcu"
dobre:D tak samo jak z murkiem na rynku
Jak nie ma źle jak jest też źle. Bardzo ciężko dogodzić. Bardzo fajnie, że będzie taka fontanna.
ostatnio mój piesek umoczył język w fontannie na Słowackiego - bo było bardzo gorąco - nie powiem co za kobieta - bo jak bym opisała wygląd - to byłoby to nie grzeczne z mojej strony określenie tego co zobaczyłam - zaczęła na mnie się pruć - żybym natychmiast zabrała tego psa - bo tam się dzieci kąpią! - czyż nie urocze?
Widocznie była to mamuśka lub babcia ( de facto "ochrona") jakichś dzieci,które przecież muszą się kpać w śródmiejskiej fontannie. Czyli dzieci maja już ochronę...;->
Straż miejska jest skazana na porażkę przy próbie ( hłe,hłe...próbie...) interwencji.
No cóż ; vox populi-vox dei...
tez tak uwazam. pilnowac tylko zeby menela na dworcu sie nie zadomowili i bedzie ok :)
Fajnie by było, żeby inwestycja była choć trochę finansowana z funduszy unijnych.
To podróżni będą mogli się kąpać przed i po podróży.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!