Kampania wyborcza rozpoczęta jak widać ale do rzeczy reparacje wojenne sie należą jak psu kiełbasa oprawca napadł na Polskę wiec winien naprawić szkody. Dlaczego Niemcy wypłacili ostatnią ratę wiosną tego roku Francji za zniszczenia z pierwszej wojny światowej a z Polską jak widać nikt się nie liczy jesteśmy chłopcem do bicia ale za szkody już nic sie nie należy .Takich mamy przyjaciół tylko szkodzą Polsce na każdym kroku. Pan minister winien brać przykład z Kima i dążyć do tego samego bo oni mają się czym bronić a my nie i za Koreą jesteśmy w dupie prawdę mówiąc do tego nas Solidarność doprowadziła a dziś jej przewodniczący żda wolnych niedziel w handlu a zapomina ,że inni też w niedzielę pracują i jeśli komuś niedziela przypada to ma wolne w tygodniu o czym przewodniczący juz zapomniał wspomnieć
Kampania wyborcza rozpoczęta jak widać ale do rzeczy reparacje wojenne sie należą jak psu kiełbasa oprawca napadł na Polskę wiec winien naprawić szkody. Dlaczego Niemcy wypłacili ostatnią ratę wiosną tego roku Francji za zniszczenia z pierwszej wojny światowej a z Polską jak widać nikt się nie liczy jesteśmy chłopcem do bicia ale za szkody już nic sie nie należy .Takich mamy przyjaciół tylko szkodzą Polsce na każdym kroku. Pan minister winien brać przykład z Kima i dążyć do tego samego bo oni mają się czym bronić a my nie i za Koreą jesteśmy w dupie prawdę mówiąc do tego nas Solidarność doprowadziła a dziś jej przewodniczący żda wolnych niedziel w handlu a zapomina ,że inni też w niedzielę pracują i jeśli komuś niedziela przypada to ma wolne w tygodniu o czym przewodniczący juz zapomniał wspomnieć
To z kim gra p. burmistrz - z pisem czy z po bo się pogubiłem!
A ja nie chcę pięknych przemówień chcę tylko dobrej drogi. No i żeby złodziejstwa nie było.
A sprawę S-12 burmistrz przedstawił panu Antoniemu.
Powinien być dziś protest na moście to może jakby Antoni się spóźnił to by coś dało.
to jeszcze patriotyzm czy już nacjonalizm? przypomnę że jedno i drugie w nadmiarze prowadzi prosto do wojny...
nie dość że co dzień korki, z powodu dużego ruchu, to dziś rano jeszcze większe, bo Antoni przyjechał...
A o konieczności budowy drogi Piotrków -Sulejów przypomniano z okazji tak tragicznej rocznicy, chyba należałoby ulżyć aktualnym mieszkańcom w aktualnej niedoli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!