Według telewizji jest dobrze. Dlatego będzie dobrze. Potwierdzi to z pewnością poseł Telus.
Powinni zdalne wprowadzić w całej Polsce do czasu szczepionki bo to się nigdy nie skończy. Są przypadki reinfekcji. Kupa ludzi na kwarantannach będzie siedziała uczniowie ich rodziny. Kto będzie do pracy chodził?
A ja nadal zdrowy. Już prawie rok i ani virusa, ani szczepionki. Nic nie ma w tym mieście.
Ostatnio kicham i mam katar ,nie wiem jak to się rozwinie ..do lekarza się nie dostanę jak dołączy do tego kaszel ,może gorączka to tylko teleporada :)) Więc szczepionka też niech zdalnie będzie - to taki sam cyrk jak rozmowa z lekarzem i rozpoznaniem choroby!
Do czego to doprowadzi, ludzie! Opamiętajcie się. Chiny i Stany dzięki temu teraz rządzą światem a wszyscy są zastraszeni.
A czy można nabawic kovida a markecie znacie może choć jeden przypadek zamknięcia marketu obsługi itd był u nas taki w kraju
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!