A Pan w okularkach w towarzystwie takiego rudawego Pana mówił,że epidemię mamy za sobą. Ci Panowie może tak ale inni ...
Droga Redakcjo dlaczego odstąpiliście od przedstawiania tabeli z powiatami? Robiliście to bardzo dobrze, pozwalało to dość szybko ocenić sytuację w którym powiecie mamy ognisko itp.. Prośba o przywrócenie tej tabeli, choćby w nieco uproszczonej wersji, byłoby super :) Dziękuję!!!
Dzwonię do lekarza, że chcę L4, bo jestem strasznie chory. Lekarz pyta co mi jest, a ja że przechodzę bezobjawowo i nie jestem w stanie wytłumaczyć. L4 nie dostałem.
Przyłączam się do prośby o tabelę.Chyba ze wprowadzono zakaz jej publikacji bo było to jedyne miejsce gdzie były dane z województwa.
Uwaga podaję zadanie do rozwiązania na egzaminie 8-klasisty.
Na podstawie danych od marca do dziś, narysuj krzywą wypłaszczającą dla kraju oraz dla woj. łódzkiego.
Mam nadzieję, ze nie unieważnia egzaminu przez to podanie pytania.
Mam rodzinę i znajomych na Śląsku, w Warszawie oraz w Łodzi. Nikt w swoim otoczeniu,ani wśród znajomych,czy pracowników nie słyszał ani nie zna nikogo kto jest, bądź był zakażony.
Jeśli urzędnicy mają osoby zcovid to czemu w grupie są na budowach w mieście?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!