Ciekawe bardzo ciekawe. Oczywiście nie mam nic do starszych ludzi ale w tym wieku powinno sie zabronić jeżdżenia.Tym bardziej przy takim ruchu jak teraz,trzeba miec refleks i oczy szeroko otwarte
mało kierowcy mało brakło i by do tego nie doszło. Autem wyhamował na połowie pasów. Ale w tym wieku trudno się dziwić nie ten refleks. Ale i niektórzy przechodzący przez pasy ludzie wchodzą na nie bez oglądania się czy jedzie auto...
Jak zawsze winny pieszy. Tak trzymać , i wyeliminować wszystkich pieszych z ruchu ulicznego. To wymarły gatunek.
Stare pokolenia sa twarde a dzisiejsza mlodzież to nawet wieku emerytalnego nie dociagnie a co mowić o jeżdżeniu samochodem .Wiem jak piesi chodza ,nie obejrzy sie taki w zadna strone tylko wpada na pasy pod samochód ,w taki sposob to i rowerem by nie wychamował w pore
Dzisiaj Krzysztofa patrona kierowców i najlepszego prezydenta w historii Piotrkowa.
Wszystkiego najlepszego panie prezydencie no i następnej tak owocnej kadencji.
Laurka: http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
E tam, pewnie mu ta piesza wbiegła pod maskę i nie zdążył wyhamować. ;)
Bawia mnie wasze komentarze ... Jak ktos nie widzial, nie wie co bylo bezposrednia przyczyna wypadku to niech nie zabiera glosu. Jako swiadek wypadku moge dodac tyle ze przed samym przejsciem ustawione bylo auto dostawcze na awaryjnych jednym kolem na chodniku ... Zeby nie bylo ze kogos bronie ale ta pani skrocila sobie troszke droge przez przejscie ... Ale kierowca powinien miec oczy otwarte ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!