metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ogarnięta ~ogarnięta (Gość)12.06.2011 22:53

jakie buractwo na tym forum. widać ze dzieci tu piszą. mamusia z tusiem nie powiedzieli dziećiom skąd jest mąka na świeże bułeczki i nie nauczyli ze dzięki rolnikom ten kraj jeszcze istnieje więc piszą głupoty. mam tylko nadzieje że moje dziecko nie będzie takim pustakiem bo staramy się mu tłumaczyć że to co je jest ze wsi i w każde wakacje jeżdzimy na wieś żeby wiedziało że mleko nie leci z kranu tylko daje je krowa o którą ktoś musi dbać.

10

streetfighter86 ~streetfighter86 (Gość)12.06.2011 19:26

Pewnie itak bauery i biznesymany majkowe przyjechały autami pod sale coby się samochodami pochwalić i w złotych bransoletach i sygnetach pokazać, nie wiem skąd te plemiona się tam wzieły ale takie charaktery omijam szerokim łukiem .

01

Miastowy ~Miastowy (Gość)12.06.2011 20:21

Po cholewach sie poznają,trafił swój do swoich

00

guzgu ~guzgu (Gość)12.06.2011 20:52

Byłem, widziałem i twierdzę , że organizatorom dyplomacji brakuję.ale co tam, jędrusie się liczą

01

97-300 97-300ranga12.06.2011 21:20

Kiedyś na zabawach mocno obijałem buraków z "3miasta"

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)12.06.2011 21:50

"97300" napisał(a):
nagrody wręczał poseł ziemi piotrkowskiej Artur Ostrowski

komuch jakiś.

"97300" napisał(a):
Kiedyś na zabawach mocno obijałem buraków z "3miasta"

3miasta?
Kiedyś tak się mówiło na Kosów-Batorówka-Letkówka.
Jest jeszcze inne?

01

mocno zdziwiony ~mocno zdziwiony (Gość)13.06.2011 08:31

Widać, że kampania wyborcza co raz bliżej. Msza i eSeLDowski poseł Ostrowski razem? Pięknie? Co za hipokryzja! Albo msza albo komuna innego rozwiązania nie widzę. Wybory co rza bliżej i trzeba wśród ludu się pokazywać - to jest podstawa myślenia komuszego posła. Wstrętne i obrzydliwe.

01

CIEKAWSKI ~CIEKAWSKI (Gość)13.06.2011 09:13

BYŁEM TAM I OSTROWSKIEGO NA MSZY NIEBYŁO TAK ŻE SPRAWDZAJ LEPIEJ SWOJE INFORMACJE "MOCNO ZDZIWIONY"MIŁEGO DNIA

10

az ~az (Gość)13.06.2011 10:27

"CIEKAWSKI" napisał(a):
BYŁEM TAM I OSTROWSKIEGO NA MSZY NIEBYŁO TAK ŻE SPRAWDZAJ LEPIEJ SWOJE INFORMACJE "MOCNO ZDZIWIONY"MIŁEGO DNIA

Kolega się myli, siedział w pierwszym rzędzie obok p. Adamczyka.

01

az ~az (Gość)13.06.2011 10:30

"mocno-zdziwiony" napisał(a):
Widać, że kampania wyborcza co raz bliżej. Msza i eSeLDowski poseł Ostrowski razem? Pięknie? Co za hipokryzja! Albo msza albo komuna innego rozwiązania nie widzę. Wybory co rza bliżej i trzeba wśród ludu się pokazywać - to jest podstawa myślenia komuszego posła. Wstrętne i obrzydliwe.

Miał prawo być tak p. Ostrowski jak i p. Adamczyk ponieważ rodzina pochodzi z tego rejonu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat