redaktorku. "szósty rok są ważnym elementem duchowego życia lokalnych społeczności"??? Raczej garstki około 40 mężczyzn wybitnie otumanionych kadzidłem i sterowanych przez jakiegoś cwanego plebanka.
Stare chłopy, które przedwczoraj zabraniały dzieciakom zbierać cukierki, dzisiaj dumnie przejdą przez miasto.
To jest taki ważny temat, żeby pisać o nim?Nie ma innych ważniejszych tematów tj.naprawa piotrkowskich dróg,nocne patrole policyjne czy instalowanie kamerek na skrzyżowaniach
Nie zapomnijta zabrać kaszanki-jak zgłodniejeta to se pojeta!!!
Kropla drąży skałę. Popieram w 100%. Duchowo jestem z Wami. Nawracajcie się i wierzcie w Ewangelię” (Mk 1,15). Słowa te wypowiedział Chrystus na początku swojej publicznej działalności, gdy modlił się na pustyni i gdy odrzucił pokusy szatana.
Dlaczego szydzić z wiary ludzi, człowiek wierzący obojętnie jakiejkolwiek religii ma u mnie większy szacunek niż ateista.Taki wierzący ma w sobie jakiś cel natomiast bez wiary ma w sobie zaspokoić tylko swoje potrzeby fizyczne i dalej co -pustka , nienawiść ,egoizm
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!