Kochani politycy. Jak człowiek młody, czynnie uprawiający sport (również na skateparku) chciałem zakomunikować że stawiając ogrodzenie oraz kamery wokół parku, odbiorą mu państwo cały charakter i klimat. Skate Park opustoszeje. Młodzi nienawidzą kontroli, kamery i ogrodzenie zniechęcą młodzież która przeniesie sie w inne miejsce. Pozdrawiam i Odradzam : )
Jaki charakter?! Chyba lepiej, że będzie monitoring niż pijaczki mają tam siedzieć, butelki tłuc i skatepark niszczyć.
kol. Młody - skoro korzystasz z obiektu w sposób odpowiedni i nie masz nic na sumieniu to monitoring w żadnym stopniu nie powinien Ci przeszkadzać. Mało tego podniesie poziom bezpieczeństwa na obiekcie. Idąc Twoim tokiem myślenia ul Słowackiego już dawno powinna świecić pustakami... ;)
Ja mam pomysł jak ożywić miasto.
Zrobić park piwny w mieście - gdzie pod chmurką będzie można napić się piwka bez konsekwencji prawnych nie płacąc 6 zł za kufelek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!