metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)22.11.2023 10:23

Największe nieszczęście to wycofanie z kodeksu karnego kary chłosty .

40

Wrona ~Wrona (Gość)23.11.2023 00:30

A jak się zakończyła podobna sprawa w Gorzkowicach ?? Były zgłoszenia sąsiadów o libacjach, dziecuach bez opieki, nieskuteczne interwencje służb , które całowały klamkę i podwijały ogon przed małżeństwem pseudobiznesmenów i chyba się nie dowiemy jak to się skończyło, bo tylko o bidnych można pisać, że są patologią- o bogatych całkowity zakaz pisania...

30

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)23.11.2023 05:19

Napiszcie mi ciupasem gdzie można kupić taką fajną policyjną czapkę z daszkiem, bo bardzo mi się ona podoba, bo jest bardzo praktyczna.

11

AA ~AA (Gość)23.11.2023 13:38

Bo alkohol, alkohol jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego

13

go?ć_jan ~go?ć_jan (Gość)23.11.2023 09:35

Ja mam sąsiadkę która 2 miesięczne dziecko zostawia z 9 letnia córka i jakoś nikt się tym nie interesuje a na co dzień w domu alkohol i 4 dzieci .

40

Wrona ~Wrona (Gość)23.11.2023 00:30

A jak się zakończyła podobna sprawa w Gorzkowicach ?? Były zgłoszenia sąsiadów o libacjach, dziecuach bez opieki, nieskuteczne interwencje służb , które całowały klamkę i podwijały ogon przed małżeństwem pseudobiznesmenów i chyba się nie dowiemy jak to się skończyło, bo tylko o bidnych można pisać, że są patologią- o bogatych całkowity zakaz pisania...

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat