A jak się zakończyła podobna sprawa w Gorzkowicach ?? Były zgłoszenia sąsiadów o libacjach, dziecuach bez opieki, nieskuteczne interwencje służb , które całowały klamkę i podwijały ogon przed małżeństwem pseudobiznesmenów i chyba się nie dowiemy jak to się skończyło, bo tylko o bidnych można pisać, że są patologią- o bogatych całkowity zakaz pisania...
Ja mam sąsiadkę która 2 miesięczne dziecko zostawia z 9 letnia córka i jakoś nikt się tym nie interesuje a na co dzień w domu alkohol i 4 dzieci .
Bo alkohol, alkohol jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego
Napiszcie mi ciupasem gdzie można kupić taką fajną policyjną czapkę z daszkiem, bo bardzo mi się ona podoba, bo jest bardzo praktyczna.
A jak się zakończyła podobna sprawa w Gorzkowicach ?? Były zgłoszenia sąsiadów o libacjach, dziecuach bez opieki, nieskuteczne interwencje służb , które całowały klamkę i podwijały ogon przed małżeństwem pseudobiznesmenów i chyba się nie dowiemy jak to się skończyło, bo tylko o bidnych można pisać, że są patologią- o bogatych całkowity zakaz pisania...
Największe nieszczęście to wycofanie z kodeksu karnego kary chłosty .
Co z tego że zabierzecie 500? Ten kto ma się napić i tak się napiję. Choćby miał sprzedać telefon dziecka itp itd
Odezwały się swietoszki co nigdy nic nie piją. Mi jakoś dzieci w niczym nie przeszkadzają. Poprostu trzeba mieć podzielną uwagę i pić z głową
Każdy czasami wypije coś w towarzystwie dzieci nie mówię tu o piciu jak jakiś pijak ale w w weekend to chyba każdy coś chlapanie do lokacji jakąś wódeczkę i potem spać grzecznie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!