7 pouczeń to chyba pomyłka? Taryfikator nie przewiduje takiej sytuacji. Jestem ciekawy za co kierujący pojazdem może otrzymać pouczenie? No tak Dobra Zmian rozsiadła się w policji.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
..... ...brawo ....i zabrać się jeszcze za motocyklistów ,to co wyprawiają, to jest masakra ;;;;
.......super..i zabrać się jeszcze za rowerzystów jadących "wolno" po chodnikach i kierowców gadających przez telefon komórkowy , wszyscy czują się bezkarni !!!!!!!!!!!!!!
Oni od siebie niech zaczną bo jeżdżą jak chcą i tak samo parkują bo im wolno ale kowalskiemu nie .sztuka jeździc tak by kolizji nie było i zagrożeń nie powodwać .przekroczona prędkośc o 10 -20km to pikus .ja mam ponad milion km wykręconych po drogach kraju bez kolizji i mandatu ale trzeba trochę mysleć co sie robi na drdze by nie powodować zagrożenia .Wszystkie te akcje mają na celu jedno zasilic budżet a resztę policjanci i urzędnicy mają to w d.........jak by zależało na bezpieczeństwie to by poprawiano drogi jak należy przykład to ronbdo sulejowskie obraz nędzy i rozpaczy tu się po nim pieszo nie da iśc i raz tam rowerem jechałem z ciekawości tak jak to pojazdy robią .Takie sa piotrkowskie drogi i chodniki garby i doły powygniatane a rowerem to duże ryzyko upadku .Gdzie są ci mądrzy urzędnicy i policjanci co tylko karac potrafią.przypominam wszystkim kierowcom w trakcie badania trzeźwosci wołac protokół badania niech piszą każdemu wtedy odechce im się stac jak kazdy tego dokumentu zażąda
"za wykroczenia takie jak brak jazdy w zapiętych pasach..."
a za niemanie wymaganej trzeźwości nic nie było???
Dwieście poszło z portfela..Mogłam sie odwołać ale było juz po fakcie.Dopiero w domu do mnie dotarło ze dostałam mandat za brak pasów a jechałam skuterem!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!