będę liczył (tak jest poprawnie ) do 43 boisk. Przepraszam wszystkich za moją indolencję
propaganda sukcesu...a jak się żyje ludziom w gminie? wystarczy się rozejrzeć nieco...cieniutko...ja tam jakoś nie widzę tych milionów...
To chyba ma być uzasadnienie podwyżki poborów, jaką sobie pan wójt ze swoją świtą zafundował na początku kadencji. Ja to bym im wszystkim poobcinała pensje, a nie...
Tak mało. Inne gminy dużo więcej np. MOSZCZENICA. weź się Wójcie do roboty a nie propagandy. Bo wygrałeś o malutki włos z ogrodnikiem. 60 mieszkańców tylko i byś grzał ławę bezrobotnych
Ile z tych inwestycji przyczyniło się do stworzenia nowych miejsc pracy? Wydawać nasze pieniądze każdy potrafi ,ale mądrze to już w nasze gminie raczej nie
Nasz Wójt powinien brać przykład z Burmistrza Błaszek cyt." Burmistrz Błaszek oddaje połowę pensji potrzebującym. "Burmistrz ma służyć ludziom"
- Jako nauczyciel i radny zarabiałem trochę ponad 3 tys. "na rękę". Po oddaniu połowy pensji burmistrza zostanie mi tyle samo, czyli wystarczająco. (...) Burmistrz ma służyć ludziom - mówi Karol Rajewski, burmistrz gminy i miasta Błaszki (łódzkie). Dzielenie się pieniędzmi z potrzebującymi to jedna z obietnic wyborczych Rajewskiego.
Karol Rajewski: będę namawiał innych do dzielenia się
Pierwsza wypłata burmistrza pozwoliła na sfinansowanie wyjazdu młodzieży na zimowisko. Połowa kolejnych pensji będzie przeznaczana na finansowanie kolejnych pomysłów."
- Te pieniądze można po prostu fajnie wykorzystać. Ja dotąd zarabiałem nieco ponad 3 tys. na rękę i mi jakoś wystarczało, czemu teraz miałoby być inaczej? - pyta Rajewski. I podkreśla, że jego obowiązkiem jest służenie ludziom, którzy wybrali go do sprawowania funkcji publicznej.
Broni się przed opiniami, że działania te są na pokaz. Stara się również namówić innych polityków do dzielenia się z innymi.
Z części swojej wypłaty zrezygnował wójt sąsiedniej gminy Goszczanów, Łukasz Siewior. Deklaruje, że będzie oddawał 15 proc. swojej pensji na rzecz osób potrzebujących.
ujta, ujta chłopy wójta uszanujta on jest bardzo cwany, pracowity i w ogóle
pytasz i masz:http://www.bip.wola-krzysztoporska.pl/userfiles/Roman_Drozdek_2013.pdf
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!