Dlaczego Policja nie nakłada mandatów pieszym za brak odblaskowych elementów po zmroku w takich dziurach a teraz ta kobieta przejdzie traume batalię Sądowa miałem podobny przypadek i Pan Sędzia stwierdził że sprawcą Zaginol ale Ukarać kogoś musi i kosztowały mnie te sprawy około 10 tysi
Współczuję kierowcy młoda dziewczyna a leżaki na drodze mogą trafić się każdemu więc trochę wyróżnienia
To nie wina cukru tylko którejś z cywilizacyjnych chorób typu pomroczność jasna lub choroba filipińska
napewno nie jest to wina kierującej... niestety miałem okazję widzieć kiedyś osobę leżąca na ulicy, po zmroku w miejscu nie oświetlonym i bez elementów odblaskowych - o tym że jest to człowiek zorientowałem się dopiero będąc bardzo blisko - ok 10m. Przypominał raczej zwierzę, albo jakąś torbę z materiału... gdyby auto które chwilę wcześniej (ok 10s) go potrąciło nie stało na awaryjnych i jego kierowca nie ostrzegał o leżącym człowieku to pewnie bym nie zwolnił wcześniej i go przejechał... kierowca jadący zaraz po mnie pewnie też, bo zatrzymał się dopiero 1 metr przed, gdy zorientował się co leży... leżącego trzeba w pierwszej kolejności zabezpieczyć przed przejechaniem -np zastawiając samochodem i włączając awaryjne - w takiej sytuacji to Wy jesteście ratownikami!
Od kiedy to jezdnia jest do leżenia, ja zawsze myślałem że leży się w łóżku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!