Co za idiota lub idiotka to pisze? Wikipedia? normalni jestescie? Wikipedia to "encyklopedia" tworzona przez internautów i nie jest 100% miejscem odniesienia danych. Do cieżkiego huu... podpisujcie swoje wypociny chociaz bedziemy sie mieli z kogo smiac
w Polsce obowiązuje ustawa na nie wikipedia:D , z drugiej strony trzeba takie "wyrwanie" grzyba udowodnić (tak jak każda winę), a ja powiedział bym że znalazłem już leżącego luźno... kamer w lasach nie ma
Wikipedia nie jest źródłem naukowym, jak piałem pracę magisterską to mój promotor stanowczo zabraniał cytowania wikipedii. Wnioski wyciągnijcie sami
hahaha roz.....cie mnie Wikipedią pisaną przez gimbazę, a naukowcy ją polecają :D Kabaret.
Wystarczy wejść na wikipedię i w odpowiednim haśle jest źródłowy tekst rozporządzenia ministra. Widać gimbaza pisze głupie komentarze bo nie umie szukać i korzystać z przypisów. Ale po co... lepiej hejtować
Sprawdziłem są wszystkie :-)52 chronione całkowicie i jeden częściowo. Nie taka wikipedia złą jak ją malują :-D http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20041681765
Bo ze wszystkiego trzeba umieć korzystać. Nie można cytować Wikipedii jako takiej (zapewne do tego nawiązywał promotor), ale znajdziesz tam (w tekście opisującym dane hasło) odsyłacze do materiałów źródłowych, które można sprawdzić i nimi się podeprzeć. Gdybym dziś miał pisać jakąkolwiek pracę, to na pewno bym z Wikipedii korzystał. Dzięki temu można zaoszczędzić czasu, bo przynajmniej masz pewne rozeznanie, czego szukać na dany temat w bibliotece czy internecie. Ale do każdego źródła trzeba podchodzić z dystansem.
Facebookowe chwalipięty to prawdziwa plaga. Niektórzy nawet jak srać idą, to czują potrzebę obwieszczenia tego całemu światu. Wieśniaki pieprzone... Ja nie mam konta na tym badziewiu.
Właśnie sobie uświadomiłem, że z mojej wypłaty nawet grzyby by się śmiały. Czuję się przygnębiony.
MATKO KOCHANA I NAJŚWIĘTSZA, to ja muszę znać wszystkie rozporządzenia kogośtam, żeby po lesie pochodzić? Bo może żem rozdepła jakieś tam królewskie?! A serwituty?!
Dyć to już nie czasy Ślimaka z "Placówki"... ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!