Nauczyciele przedszkoli zastrajkujcie, jak Wy pozwalacie się w ten sposób traktować pisowskiemu funkcjonariuszowi. Jak zamkną przedszkola i klasy przedszkolne to zaraz ten człowiek zmieni postępowanie.
jak strajkowali i pozostawili swoich wychowanków w trakcie egzaminów ,to jak to nazwać ? za siedzenie w domu jeszcze dodatek ? należy zweryfikować płacenie podatków ,rozdawnictwo już oszalało
Do redakcji: nie robcie prosze tego wiecej... Zadnych zdjec tego pana na tym portalu. Wszedlem, zobaczylem i juz sniadanie nie smakuje :) Caly dzien zrypany.
Państwo dało nauczycielom 500 zł do sprzętu a tu bach laptopy podrożały w ostatnim czasie o 500-1000zł. Masakra. Jedno napędza drugie.
Ja potrzebuje kupić dziecku na studia, a mi nie dołoży Państwo- muszę zapłacić drożej.
Policja i dostała dodatek Covidowy 1000 złotych miesięcznie a nauczyciele 500 jednorazowo w formie do rozliczenia,To pokazuje priorytety tego rządu.
Ciekaw jestem jaki jest już dług publiczny?Pewnie już dawno jesteśmy sprzedani..
Myślicie że fajnie się pracuję z gowniakami codziennie przez kamerki? Robię to bo mam dobrą kasę. A rodzice powinni zachowywać się troszkę ciszej podczas lekcji...
Informacja dnia - tytuł wprowadza w błąd. To nie jest żadne 500pln do portfela, a BON o który nauczyciel może się ubiegać po złożeniu podania. Co więcej, trzeba kupić sprzęt za własne pieniądze i czekać na zwrot na podstawie faktury. Pytania?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!