5promili?coś tu nie tak...to ja stary pijak nigdy nawet trzech nie dobiłem a tu taki wynik?
zły przykład idzie z telewizji i internetu i imprez dla dorosłych... w byle serialu, czy filmie jest broń, przemoc, alkohol itd itp... dziecko pójdzie na festyn z rodzicami tam większość ludzi co robi? Pije alkohol. Imieniny, urodziny, święta, sport w TV, dobry nastrój, zły nastrój - każdy pretekst by się napić jest dobry. A internet - ile fotek uchlanych gwiazd można zobaczyć na 1 stronie najpopularniejszych polskich stron internetowych? w dodatku półnagich...
Z tego, co się orientuję, żeby osiągnąć taki poziom raduśników, trzeba pic więcej niż jeden dzień. Czy rodzice nie widzieli, że córeczka chodzi nawalona? A może nie byli w stanie zauważyć, bo sami mieli odlot....
W każdym razie ciekawe perspektywy na przyszłość dla dziewczyny. Ale nic to - parę latarni w Piotrkowie jest - pracę znajdzie....
Jeśli dziecko wychowuje się w kochającej normalnej rodzinie to takie rzeczy się nie zdarzają . Jak się ma 16 lat to już odróżnia się dobro od zła . Teraz 15-16 latki są okropne - im wulgarniejsza tym mają większe poparcie wśród swoich patologicznych kolegów.Tylko komu chcą zaimponować że się nachleją czy naćpają ???????????? Zła opinia ciągnie się przez całe życie i to ma być w przyszłości matka ??????? Ja bym się pod ziemię zapadła, taki wstyd.
Zwykła patologia. Taka gówniara powinna siedzieć w domu i oglądać bajki, a nie szlajać się po dyskotekach i pić alkohol! Pamiętajcie, patologia rodzi patologie! Nic tego nie zmieni! Teraz policja powinna jej tak zrobić koło tyłka, jeszcze mamusie i tatusia wziąć za szyje, aż im sie wszystkim odechce imprez!!!
Jeśli rodzice nie dają sobie rady z gówniarą, to niech nasze służby wezmą się za jej wychowanie. Teraz takie modne wychowanie bez stresu dla dzieci, a stresowe dla rodziców.W razie czego zawsze można takie dziecko odebrać i umieścić w placówce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!