Ja pindole...Jak w tym kraju ma być dobrze? Banda hipokrytów i zakłamanych dwulicowców. Swego czasu, jak jeszcze poprzez moich porządnych rodziców byłem zmuszany do chodzenia do kościoła uczestniczyłem w tej hipokryzji. Dorosłem i mając swój mózg nie jestem w stanie w tym być. Zagorzały katolik pała do kogoś innego (bo lewak) nienawiścią...Okej..ja też nie wszystkich lubię i nie darzę sympatiom. To ludzkie. Ale nie jestem popapranym hipokrytom by z jednej strony powoływać się na Boga a z drugiej strony być....sorry za wyrażenie...sk...ysyne.. nawołującym do agresji, itp,
To Wy Katolicy powinniście zgodnie z doktryną Boga....a później kościoła kochać i pomagać ludziom. Tym czasem to jak wyżej wspomniana hipokryzja która odrzuca świadomych ludzi .
Tyle tekstów, tyle wywiadów, tyle starań i zabiegów. I żeby ani grosza na gazetę trybunalską? To i sąsiedztwo nawet nie zobowiązuje? Dobra zmiana w złą stronę zaczęła podążać.
Pieniądze z budżetu państwa, na który składają się podatki wszystkich obywateli RP. Uchwalił Sejm, a chwali się mała grupka politycznych cwaniaków. Cwaniaków, bo tego rodzaju wsparcie dla szpitali w poprawkach budżetowych dostała cała Polska. Do tego jakiś Pan Ziemba , który też się chwali - ten już naprawdę nie wiadomo dlaczego.
Acha tyle na kościoły a emeryci grosiki żenada ksiądz po kolędzie dostanie zero bo to już za wiele
Zastanawiam się czy ta grupka politycznych cwaniaków liczy na to, że ludzie są tak głupi i łykną ten polityczny bełkot. Zastanawia mnie też w jaki sposób doszli do tego,że obywatele ich regionu wyborczego właśnie takich inwestycji najbardziej oczekują.
A czyje to są pieniądze, że się je rozdaje? ? Około 1,4 mln na kościoły, a np. kolejka na badanie rezonansem w szpitalu to 9 miesięcy, wtedy już nie będzie potrzebne....Takie to są priorytety !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!