metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)17.01.2018 08:49

Wszechnica, miesięcznica i co jeszcze?

02

abc ~abc (Gość)15.01.2018 22:11

Brawooooo PiS....

43

maniek.... ~maniek.... (Gość)16.01.2018 13:30

przestańcie wspierać tę sektę która się nazywa kościół

13

abc ~abc (Gość)15.01.2018 23:29

A czyje to są pieniądze, że się je rozdaje? ? Około 1,4 mln na kościoły, a np. kolejka na badanie rezonansem w szpitalu to 9 miesięcy, wtedy już nie będzie potrzebne....Takie to są priorytety !

51

you ~you (Gość)15.01.2018 22:07

niech PiS rozdaje pieniądze, jeśli tylko ma

20

gość ~gość (Gość)15.01.2018 19:52

Zastanawiam się czy ta grupka politycznych cwaniaków liczy na to, że ludzie są tak głupi i łykną ten polityczny bełkot. Zastanawia mnie też w jaki sposób doszli do tego,że obywatele ich regionu wyborczego właśnie takich inwestycji najbardziej oczekują.

63

gość ~gość (Gość)15.01.2018 15:58

Acha tyle na kościoły a emeryci grosiki żenada ksiądz po kolędzie dostanie zero bo to już za wiele

53

Ptaczek ~Ptaczek (Gość)15.01.2018 15:16

Pieniądze z budżetu państwa, na który składają się podatki wszystkich obywateli RP. Uchwalił Sejm, a chwali się mała grupka politycznych cwaniaków. Cwaniaków, bo tego rodzaju wsparcie dla szpitali w poprawkach budżetowych dostała cała Polska. Do tego jakiś Pan Ziemba , który też się chwali - ten już naprawdę nie wiadomo dlaczego.

144

skandal ~skandal (Gość)15.01.2018 01:21

Tyle tekstów, tyle wywiadów, tyle starań i zabiegów. I żeby ani grosza na gazetę trybunalską? To i sąsiedztwo nawet nie zobowiązuje? Dobra zmiana w złą stronę zaczęła podążać.

145

Podatnik ~Podatnik (Gość)15.01.2018 00:14

Ja pindole...Jak w tym kraju ma być dobrze? Banda hipokrytów i zakłamanych dwulicowców. Swego czasu, jak jeszcze poprzez moich porządnych rodziców byłem zmuszany do chodzenia do kościoła uczestniczyłem w tej hipokryzji. Dorosłem i mając swój mózg nie jestem w stanie w tym być. Zagorzały katolik pała do kogoś innego (bo lewak) nienawiścią...Okej..ja też nie wszystkich lubię i nie darzę sympatiom. To ludzkie. Ale nie jestem popapranym hipokrytom by z jednej strony powoływać się na Boga a z drugiej strony być....sorry za wyrażenie...sk...ysyne.. nawołującym do agresji, itp,
To Wy Katolicy powinniście zgodnie z doktryną Boga....a później kościoła kochać i pomagać ludziom. Tym czasem to jak wyżej wspomniana hipokryzja która odrzuca świadomych ludzi .

217

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat