co 150 m. światła,zastanów się człowieku.
A skąd wiesz ze był pijany?Człowiek nie zyje, i jak nie wiesz bokser na 100% nie pisz głupot
wiem bo pił przed wyjściem do sklepu-nie był piany ale był wypity a to jest różnica! poszedł do sklepu po piwo i setke wódki wracając ze sklepu stało się jak się stało:( szkoda mi go bardzo bo był fajny gość :(
ja znałam go dobrze był moim kolegą i to czy był piany czy wypity to nie ma znaczenia pozatym był sylwester co nie zmienia faktu że gość jechał zaje..... szybko i to jest skutkiem tego tragicznego wypadku zabił gościa w swoim wieku.ale winę to już sąd rozpatrzy.
Szkoda faceta znałam go i naprawde był w porządku gościem strasznie mi przykro i smutno, załamka co za życie dzisiaj jesteś jutro może Cie już nie być.
Mimo tych wszystkich wypowiedzi, napiszę tak. Był moim kolegą i szkoda bardzo że w takim wieku i w takim dniu to go spotkało. Co do samego wypadku to sądzę że policja powinna bardzo dokładnie zbadać to zajście. Bo z Tego co słyszałem to aż mi się nie chce wierzyć żeby gościu jechał 60-tką. Takie odrzucenie człowieka przez auto? To mało prawdopodobne. Może teraz nasze władze pójdą po rozum do głowy aby postawić światła lub foto na tym odcinku. Będzie Jacka brak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!