Od dzis wszedl w zycie obowiazek noszenia masek w miejscach publicznych czyli tez w sklepach. Zwolnieni sa tylko ludzie chorzy intelektualnie czyli niepelnosprawni umyslowo. Teraz wystarczy isc do sklepu i kazdy bez maski to czlowiek chory. A mowiac chory mam na mysli tez mondrali internetowych plaskoziemcow i krzykaczy na forach. Ja bede stosowac sie do zalecen bo jestem sprawny intelektualnie i mam sprawny rozum. Mozesz miec rozne zdanie na temat korony ale skoro jest nakaz noszenia maski w sklepie chocby ze wzgledu na innych ludz i poprostu na zwykly szacunek do innego czlowieka to czlowiek sprawny intelektualnie zalozy maske na te kilka minut do sklepu a ten kto jej nie zalozy to poprostu czlowiek chory umyslowo lub poprostu przyglu...p
Trollu, który się zaciąłeś przy przy wklejaniu tego tekstu obrażającego prawdziwy intelekt u ludzi - ILE CI PŁACĄ????
Nareszcie ! Jeden zakażony to coś na wagę złota. To nic, że od momentu wprowadzenie obostrzeń zmarło wielu chorych ludzi nie doczekawszy planowych zabiegów . Od kilku miesięcy trwa panika . Bezpodstawne ograniczenia naraziły na ogromne straty wielu przedsiębiorców . Straty moralne w kategorii stosunków międzyludzkich są nie do obliczenia ,ale każdy to chyba czuje ?. Tak więc ten przypadek jest wspaniałym usprawiedliwieniem dla ludzi , którzy powinni ponieść odpowiedzialność za sianie paniki pod dyktando światowej mafii farmaceutycznej.
Trollu, który się zaciąłeś przy przy wklejaniu tego tekstu obrażającego prawdziwy intelekt u ludzi - ILE CI PŁACĄ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!