A jak Wam wszystkim podobają się te koputerowe animacje KORONAWIRUSA, w internecie i tak w ogóle. Przecież on jest piękny na tych obrazach i aż się nie chce wierzyć że tak nie lubi ludzi.
Wiecie ludzie różnie wykorzystują wirusa.Moja sąsiadka zaoszczędzi całą emeryturę bo chodzi po sąsiadach i pożycza co się da.Jak pytałam co Pani kupić nic wszystko mam.No i można zaoszczędzić tu cukier tam jajko u innych trochę kawy i cukru bo ma gości.U innych wyciągnie papierosa bo pali.I kobita ze żyje jak pączek w maśle.
Może p. Kurski odda 2 mld otrzymane od rządu na pomoc z walk a z epidemia. No tak nie da się poszło na premie
Ludzie zostańcie w Wielkanoc w domu!!!!!!! Módlmy się w domu. Jak minie epidemia będziemy mogli modlić się, nawet codziennie, w kościele. Tylko posiedźmy teraz w domu żeby przeżyć!
Wszyscy wiemy że jest epidemia.Dlaczego sklep z alkoholem na łódzkiej jest otwarty.Natomiast sklep dla dzieci żeby kupić ciuchy zamknięty.Dzieci rosną nikt nie kupi na zapas.
Dziś osobiście widziałam jak pogotowie ratunkowe z oddziału zakaźnego zabierało kogoś odemnie z osiedla.
A dlaczego do szpitala na Rakowska ludzie przywoza jedzenie dla personelu.Przeciesz to nie oni zapierniczaja przy tych z wirusem.To powinni dokarmiac szpitale zakaźne. Chyba że się mylę.
Policja się zbroi na koronowirusa czy na inne akcje - https://natemat.pl/305237,polska-policja-sie-zbroi-oddzialy-dostana-armatki-wodne-i-furgonetki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!