A ja bym chcial zeby ktos wreszcie zrobil porzadek z tymi brudaska..mi z dino na slaskiej. Dzisiaj pani za lada na wedlinach myla podloge mop uje.... ze szkoda gadac woda we wiadrze czarna od brudu a ona oplukala tylko rece pod kranem i chce obslugiwac gdy jej uwage zwrucilem to oburzona uciekla na zaplecze i wyszla w foliowych rekawiczkach. Mam dosyc tych trolli w tym sklepie a na koniec we trzy sie gwiazdy zebraly i pewnie mi dup...obrabialy jaki to ja cham. Otoz jesli ta pani to przeczyta to ja na jej miejscu spalilbym sie ze wstydu o takie cos. Ciekaw jestem czy dziecku kanapki robi takimi ujeba... lapami. I na jej miejscu nie chwalilbym sie kolezanka w pracy jakiego to chama musiala obslugiwac bo to swiadczy tylko o nie. I nie mam zamiaru kupowac w innych sklepach bo moge kupowac gdzie mi sie podoba a ona niech sie higieny nauczy w koncu pracuje z zywnoscia. Pozdrawiam pania
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!