metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~gość ~~gość (Gość)30.08.2020 17:58

Informacja z Włoch

71

gość ~gość (Gość)30.08.2020 14:47

A ja bym chcial zeby ktos wreszcie zrobil porzadek z tymi brudaska..mi z dino na slaskiej. Dzisiaj pani za lada na wedlinach myla podloge mop uje.... ze szkoda gadac woda we wiadrze czarna od brudu a ona oplukala tylko rece pod kranem i chce obslugiwac gdy jej uwage zwrucilem to oburzona uciekla na zaplecze i wyszla w foliowych rekawiczkach. Mam dosyc tych trolli w tym sklepie a na koniec we trzy sie gwiazdy zebraly i pewnie mi dup...obrabialy jaki to ja cham. Otoz jesli ta pani to przeczyta to ja na jej miejscu spalilbym sie ze wstydu o takie cos. Ciekaw jestem czy dziecku kanapki robi takimi ujeba... lapami. I na jej miejscu nie chwalilbym sie kolezanka w pracy jakiego to chama musiala obslugiwac bo to swiadczy tylko o nie. I nie mam zamiaru kupowac w innych sklepach bo moge kupowac gdzie mi sie podoba a ona niech sie higieny nauczy w koncu pracuje z zywnoscia. Pozdrawiam pania

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat